Over Pobeka

pobeka

Historie Pobeka Solar

Pobeka Solar is een ambitieuze en dynamische organisatie die zich focust op PV-installaties. Pobeka Solar is opgericht in het voorjaar van 2012 uit passie voor zonne-energie en om daadwerkelijk een verandering in onze energieopwekking tot stand te brengen.

over-pobeka

Kwaliteit “door de ogen van Pobeka Solar”

  • Wereldspeler IBC Solar als partner (www.ibc-solar.nl)
  • Garantie vanuit de leverancier(s)
  • Europese productie mogelijk
  • Installatie door erkende installateurs
  • 20 jaar panelen op “stock” via IBC Solar, dus gegarandeerd het zelfde paneel terug

  • Alle kabels worden netjes weggewerkt (geen meerprijs)
  • RVS/ aluminium montagesysteem
  • Turn-key opgeleverd
  • De gehele week bereikbaar. Ook in de avonduren
  • De hoogste normen voor maximale prestaties (https://www.ibc-solar.nl/onderneming/kwaliteit)

Missie / Visie

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We hechten er veel waarde aan dat wij een degelijk en goed product opleveren.

Kwaliteitsborging. Wij selecteren onze leveranciers met zorg op kwaliteit en garantie. Omdat uw systeem minimaal 25 jaar mee moet gaan werken wij uitsluitend met gerenommeerde merken en zijn al onze producten gecertificeerd door onafhankelijke instituten zoals het TÜV, het VDE, het SGS en het Fraunhofer Instituut.

Wij hebben een productgarantie van 10 jaar en een rendementsgarantie tot 25 jaar op onze zonnepanelen. De garantie op de installatiewerkzaamheden is 2 jaar. Als er in de garantieperiode een defect is wordt deze vervangen.

over-pobeka

Klantgericht

Klantgericht heeft bij ons betekenis. Omdat elke situatie uniek is horen wij graag de wensen van onze klanten en stellen vervolgens alles in het werk om deze te realiseren. Wij staan altijd voor onze klanten klaar, ook in de avonduren.

Betrouwbaar

De naam Pobeka Solar is niet zomaar gekozen. Het is afkomstig van Pobeka Groep, een aannemingsbedrijf sinds 1994 die tot op heden actief is binnen de GWW (grond, weg en waterbouw). www.pobeka.nl.

Participanten in Pobeka Groep zijn ook actief binnen Pobeka Solar, hierdoor wordt die ervaring volop gebruikt om van zonne-energie uw succes te maken.

Pobeka Solar neemt het werk aan, coördineert en blijft verantwoordelijk voor het hele project. De installatie wordt altijd uitgevoerd door ervaren ZZP’ers die op afroepbasis voor ons werken.

Werkwijze

Onduidelijkheid… Van het kastje naar de muur… Het zijn termen die in het woordenboek van Pobeka Solar niet voorkomen. Belangrijk voor iedereen is het, dat afspraken duidelijk zijn en dat iedereen weet waar hij aan toe is. Wij hechten zeer aan een open communicatie. Daarom houden wij het graag simpel en duidelijk. Dit betekent dat wij altijd met één contactpersoon werken. Hij is degene die zorgt voor de contacten met de opdrachtgever. Hij coördineert als projectleider binnen de groep en bewaakt dus het gehele proces van A tot Z, zodat wij te allen tijde ook duidelijk en transparant blijven.

Pobeka Solar is het aanspreekpunt én de aannemer waar de diverse bedrijven of ZZP’ers in participeren. Pobeka Solar opereert ook als verkoopbureau en is op deze manier projectmanager – projectbegeleider en projectuitvoerder.

Alle installaties worden turn-key oplevering, doordat de installatiewerkzaamheden door Pobeka Solar wordt verricht. Nadat de installateurs klaar zijn heeft u een werkend systeem wat direct energie produceert.

Pobeka Solar werkt met gecertificeerde installateurs (VCA) die de aansluiting tussen de omvormer en de meterkast uitvoeren. Daarnaast gelden alle van toepassing zijnde NEN normen.

pobeka-grootschalige-installaties

MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen)

MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. MVO gaat over ondernemen: het gaat in eerste instantie over ondernemers en bedrijven, niet over burgers, consumenten of de overheid.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent dat bedrijven verantwoordelijkheid (willen) dragen voor maatschappelijke problemen zoals luchtvervuiling, klimaatverandering, arbeidsomstandigheden of vergrijzing. MVO begint met dat bedrijven proberen deze problemen niet groter te maken. Ondernemers die een stap verder gaan, streven ernaar een bijdrage te leveren aan het oplossen van deze problemen. Overigens valt daar vaak een goed belegde boterham aan te verdienen.

VISIE

Bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen, houden dus rekening met de maatschappelijke effecten van hun activiteiten. Dat geldt voor alle bedrijfsprocessen: zowel voor inkoop, productie, verkoop en onderhoud als voor HRM en marketingcommunicatie. Daarom is MVO geen project, maar een integrale visie op de kernactiviteiten van een bedrijf.

Partners

Pobeka

Sponsoring Beachvolleybal Aiolos

ailos-beachsport

over-pobeka